Onderhoud en Reparatie

Wij onderhouden en repareren voornamelijk fietsen die bij ons gekocht zijn. Tijdig onderhoud aan uw fiets voorkomt overmatige slijtage en dure reparatie kosten. Heeft u mankementen aan uw gewone fiets of heeft deze een onderhoudsbeurt nodig, dan kunt u in de meeste gevallen ook bij ons terecht. Op het gebied van elektrische fietsen zijn we zeer kieskeurig in wat we wel en niet aannemen voor onderhoud/reparatie. We zijn dealer van het Nederlandse A-merk RIH hier zijn we dan ook in gespecialiseerd. Bij Fietsen Service van Mersbergen doen we ons uiterste best om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, doordat we veel voorkomende onderdelen ruim op voorraad hebben, kunnen we u een snelle en optimale service bieden. Tijdens een reparatie of onderhoudsbeurt kunt u gebruik maken van een leenfiets.

Fietsen Service van Mersbergen Onderhoud en Reparatie

Arbeidstarieven Reparatie:

Meest voorkomende reparaties:

– Band plakken € 10,00
– Voorband verwisselen € 10,00 – 20,00
– Achterband verwisselen € 12,50 – 25,00

Prijzen kunnen per fiets verschillen, omdat niet iedere fiets hetzelfde in elkaar zit.

Onderhoud:

Wat doen wij bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt:

– Ketting spannen en smeren
– Spaken spannen en wielen richten
– Lagers van wielen, trapas en balhoofd afstellen
– Banden controleren en op de juiste spanning brengen
– Remwerking controleren en afstellen
– Versnellingen controleren en afstellen
– Bouten en moeren aandraaien
– Verlichting controleren

Na het uitvoeren van een onderhoudsbeurt wordt altijd een proefrit gemaakt om te controleren of alles naar behoren functioneert, zodat u weer veilig en geruisloos kunt fietsen. Het arbeidstarief van een onderhoudsbeurt bedraagt gemiddeld tussen €45,- en €65,- euro. Fietsen Service van Mersbergen kan u vooraf een prijsindicatie geven, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Afleverbeurt:

Bij aankoop van een nieuwe fiets, wordt deze rijklaar afgeleverd. Wij leveren nieuwe fietsen van diverse merken en zijn dealer van de merken RIH en Pointer. Ook onze gebruikte fietsen zijn voorzien van onderhoud en worden rijklaar afgeleverd. Op deze manier garandeert Fietsen Service van Mersbergen u veel fietsplezier.

 Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ‘Contact‘ met ons opnemen.