Onze Merken

Fietsen Service van Mersbergen is dealer van de merken RIH en Pointer. We werken ook samen met ENRA de specialist in fietsverzekeringen. Komen deze merken u niet bekend voor? Lees dan het stukje hieronder.


Kennis is goud waard

Het merk RIH bestaat sinds 1921 toen de eerste fietsen gebouwd werden in de Amsterdamse Jordaan. Dankzij de vele successen in de wielersport groeide de bekendheid van het merk. In de loop der jaren zijn 63 wereldkampioenen en olympisch-goud-winnaars op onze fietsen over de eindstreep gekomen, waardoor wij veel specialistische kennis hebben opgebouwd.

RIH een klasse apart

Vol trots presenteren wij onze collectie die wordt gekenmerkt door topkwaliteit. Wij maken immers gebruik van kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast waarborgen wij deze kwaliteit, door iedere RIH-fiets handmatig te lakken en op te bouwen. Dit is uniek in Nederland en betekent ook dat iedere RIH-fiets net even anders is. Een RIH-fiets is en blijft een klasse apart!

Handen en ogen waarborgen kwaliteit

Wij bouwen onze RIH-fietsen met de beste producten van topmerken. Onze mensen controleren ieder frame en alle onderdelen op de vereiste kwaliteit. Bij zo’n topproduct hoort een uitstekende garantie. Voor al onze frames geldt een garantietermijn van 10 jaar. Voor verende voorvorken en montage onderdelen is deze termijn 2 jaar. Op het lakwerk zit een garantie van 5 jaar.

Wat maakt RIH zo bijzonder: http://rih.nl/over-rih

De historie van het merk RIH: http://rih.nl/timeline


Fietsen Service van Mersbergen Merken Pointer

MIJN FIETS, DAT BEN IK!

Uw fiets, dat is iets heel persoonlijks. Type fiets, kleur, comfort, onderdelen, accessoires. Allemaal aspecten die samen zorgen dat een fiets ook echt ùw fiets wordt. Pointer – alleen verkrijgbaar bij de fietsenvakman – is een prima startpunt voor uw zoektocht naar een nieuwe tweewieler.

Pointer staat al tientallen jaren bekend als leverancier van betrouwbare eigentijdse fietsen, die zijn samengesteld uit de beste componenten. Denk bijvoorbeeld aan AXA-sloten, Schwalbe-banden en Nexus-versnellingsnaven. Ook besteedt Pointer veel aandacht aan de vormgeving en styling van elke fiets en E-Bike. Op die manier is er een collectie moderne fietsen en E-Bikes ontstaan voor ieders smaak en ieders budget. Ook goed om te weten: Pointer fietsen zijn uitstekend bestand tegen het grillige, Nederlandse weer. Elke Pointer heeft namelijk standaard meerdere laklagen. Zodat u zeker weet dat u jarenlang plezier heeft van ùw Pointer. Mooi om te zien, degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier!

Elke fiets, ook een Pointer, heeft regelmatig service en onderhoud nodig. Daarom zijn Pointers alleen verkrijgbaar bij de erkende fietsvakhandel. Hier krijgt u niet alleen het beste advies, maar bent u ook verzekerd van kennis van fietszaken, goede en deskundige nazorg en service en originele (merk-)onderdelen. Overtuig uzelf en kom gerust proefrijden!

KWALITEIT OP ZIJN MOOIST

Met Pointer kiest u voor eerlijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Pointer heeft bovendien fietsen die helemaal van deze tijd zijn. Eigenzinnige modellen, smaakvolle kleurstellingen en actueel design. Kwaliteit op zijn mooist dus. De gebruikte onderdelen en accessoires zijn allemaal van gerenommeerde merken.

Pointer website: http://www.pointerrijwielen.nl/


ENRA verzekeringen is dé specialist in tweewielerverzekeringen. In Nederland is ENRA al meer dan 30 jaar actief als fietsverzekeraar. ENRA laat u zorgeloos genieten van uw (elektrische) fiets en bromfiets. Is uw (brom)fiets gestolen of heeft u te maken met schade of pech? ENRA staat voor u klaar. Voor zowel fietsen, E-bikes als bromfietsen biedt ENRA prima voordelige verzekeringen. De fietsverzekeringen en E-bikeverzekeringen kunt u via een bij ENRA aangesloten rijwielhandel afsluiten.

Website ENRA: https://www.enra.nl/


Naast RIH en Pointer levert Fietsen Service van Mersbergen ook diverse nieuwe fietsen van onder andere de merken: Gazelle, Cortina, Batavus, Sparta, Alpina, Loekie, Bike Fun, Giant en koga Miyata.

Ook hebben we een ruim aanbod occasions , bij ons koopt u niet zomaar een gebruikte fiets, maar een top occasion. De occasions die wij te koop aanbieden hebben een grote onderhoudsbeurt gehad, zijn netjes gepoetst en worden verkocht met garantie. Uw huidige fiets(en) inruilen is geen enkel probleem. Inruil is mogelijk, op zowel nieuwe als gebruikte fietsen.

Zoekt u een nieuwe of gebruikte fiets die niet op onze website te vinden is? Neem ‘Contact‘ met ons op, dan gaan wij voor u op zoek naar het gewenste exemplaar.